Martin Philip Bendsøe

Martin Philip Bendsøe

Professor Emeritus

Danmarks Tekniske Universitet

Anker Engelunds Vej

Bygning 101, rum 1.227

2800 Kgs. Lyngby

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2016
British Columbia
05 OKT

Nordamerika og Australien populære mål for udveksling

Nye aftaler med universiteter i USA, Canada og Australien gør, at flere DTU-studerende kan komme på udveksling end tidligere. 

Foto: Mikal Schlosser
25 AUG

På rustur uden rusmidler

For enden af en grusvej, i en skov et stykke udenfor Jægerspris, afholdt Polyteknisk Forening for andet år i træk en weekendtur, hvor øl var udskiftet med kold cola og lun kage.

DTU nummer 125 på Best Global Universities Ranking
01 JUL

DTU står stærkt på global rangliste

På den netop offentliggjorte ShanghaiRanking, der rangerer universiteter med teknisk forskning i hele verden, er DTU placeret i den absolutte top.

NTNU Gløshaugen Campus, Trondheim. Foto: Erik Børseth, Synlig design og foto as/NTNU Info
08 JUN

Topmøde om universiteters betydning for samfundet

Fem førende tekniske universiteter i Norden er samlet for at diskutere universiteternes bidrag til samfundet, og hvordan man måler det.

Foto: Stamers Kontor
30 MAR

DTU prioriterer elite-forløb på alle kandidatuddannelser

DTU er det universitet i Danmark med flest elite- og talentprogrammer. Det fremgår af en ny rapport fra Danmarks Evalueringsinstitut.

16 MAR

Stor tilfredshed med DTU’s ingeniører

Dimittender fra DTU’s kandidatuddannelser er meget tilfredse med deres uddannelse. Det samme er dem, der ansætter dem. Det viser en ny undersøgelse fra Damvad Analytics, der har undersøgt både dimittenders og aftageres syn på DTU’s kandidatuddannelser.

DTU-studerende på transportuddannelserne besøger DSB i 2011. Foto: DTU
24 FEB

DTU bevarer alle transportuddannelser

Alle DTU’s uddannelsestilbud inden for trafik, transport og logistikområderne fortsætter og berøres ikke af nedlæggelsen af instituttet DTU Transport.

Transport og logistik
2015
Jens Maaløe (tv), CEO, Terma; Jack Crisler, vice president, Lockheed Martin og DTU’s dekan Martin P. Bendsøe underskriver praktikaftale. Foto: Thorkild Christensen.
17 NOV

DTU underskriver praktikaftale med Lockheed Martin

Fem kandidatstuderende er udvalgt til at deltage i et praktikforløb hos teknologivirksomheden Lockheed Martin i Texas. Som de første studerende fra DTU skal de være med til at udvikle det verdenskendte kampfly F-35.

Materialer IT og cybersikkerhed Byggeri og materialer Materialeteknologi
Ph.d.-fest 2014. Foto: Thorkild Amdi Christensen
20 OKT

En ph.d. fra DTU giver hurtigt job

Ph.d.’er fra DTU søger mod store private virksomheder i København, og har let ved at få forskerjobs. Det viser en ny analyse af dimittendernes overgang til jobmarkedet.

Ph.d.-studerende fra DTU kan nu tage en del af deres ph.d.-uddannelse ved Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet (NTNU) Foto: NTNU
02 MAR

Ny aftale skaber unikke forskeruddannelser

Samarbejde om uddannelse af ph.d.-studerende er nu mulig med ny aftale mellem DTU og Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet.

Kandidatstuderende fra DTU kan nu tage halvdelen af deres kandidatgrad inden for telekommunikation på KAIST i Sydkorea. Foto: KAIST
21 JAN

Ny aftale om fælles kandidatuddannelse i Sydkorea

DTU underskriver aftale med KAIST - det førende tekniske universitet i Sydkorea – om ny, fælles kandidatuddannelse inden for telekommunikation.

Telekommunikation IT og cybersikkerhed
2014
Som et af de første danske universiteter er DTU blevet institutionsakkrediteret. Foto: Stamers Kontor
18 DEC

DTU får myndighed til selv at følge uddannelserne

Som et af de første danske universiteter er DTU blevet institutionsakkrediteret og får dermed ansvar for selv at kvalitetssikre og -udvikle alle eksisterende uddannelser. Danmarks Akkrediteringsinstitution har nøje gennemgået universitetets kvalitetssikringssystem og fundet det så velfungerende, at der de næste seks år ikke vil være behov...

Foto: KAIST
27 OKT

Innovative studerende samarbejder i Sydkorea

Danske og sydkoreanske ingeniørstuderende samarbejder i Seoul om at udtænke innovative løsninger inden for energieffektivitet.

Foto: Mikal Schlosser
02 OKT

Velkomst på tjekkisk til nye kandidatstuderende

Ved en festlig aften i tjekkisk tema bød dekanen for kandidat- og ph.d.-uddannelser, Martin Bendsøe, velkommen til alle de kandidatstuderende, der er startet i efteråret 2014.

Photo: Mikal Schlosser
02 OKT

DTU byder velkommen til nye ph.d.-studerende

Hver måned ankommer nye ph.d.-studerende fra hele verden til DTU. To gange om året byder DTU dem officielt velkommen.

Photo: Joachim Rode
29 AUG

DTU byder 900 internationale studerende velkommen

Som en festlig start på Introugen kunne Martin P. Bensøe, Senior Vice President og Dekan for kandidat- og ph.d.-uddannelserne samt internationalisering, torsdag d. 28. august byde velkommen til 500 internationale kandidatstuderende fra 40 lande og 350 exchange students fra 45 lande.

SDC Graduation Ceremony 2014
10 JUL

Unikke dansk-kinesiske studerende dimitterer

De allerførste kandidater fra det dansk-kinesiske universitetscenter, Sino-Danish Centre for Education and Research, i Beijing, har nu afsluttet deres uddannelse.

SDC
28 APR

Første spadestik til dansk-kinesisk universitetscenter i Beijing

Lørdag den 26. april 2014 tog Hendes Majestæt Dronningen det første spadestik til Sino-Danish Centre for Education and Research’s (SDC) nye bygning i Beijing. Centret skal danne rammerne om et øget samarbejde mellem danske og kinesiske forsknings- og læringsmiljøer.

Foto: Katrine Krogh-Jeppesen
13 MAR

Hvilken kandidat er du?

Foråret har lige så langsomt hejst flaget, og det samme gjorde DTU, da de torsdag d. 13. marts åbnede dørene op for både egne og udefrakommende studerende, som står overfor at skulle vælge deres kandidatretning.Denne gang var der et rekordstort antal besøgende på ikke mindre end 800!

Undervisning
13 FEB

DTU har ingen problemer med uddannelsernes relevans

Danmarks Akkrediteringsinstitut udsendte 11. februar et notat, hvori universiteterne kritiseres for at have svært ved at overholde kravet om relevans i uddannelserne og ved at holde en løbende dialog med de studerendes kommende arbejdsgivere. Dekan for DTU’s kandidat- og ph.d.-uddannelser Martin Bendsøe kan ikke genkende kritikken for...

Produktion og ledelse